Webbdo webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

9:-/mån

Webbdo WordPress

Webbdo är ett webbhotell och webbyrå i ett, som erbjuder prisvärda webbhotellspaket. I Webbdos webbhotell ingår senaste tekniken, bra prestanda och framför allt ett lågt pris. Det är mycket prisvärt!

Man ska ha klart för sig att Webbdo är ett mindre företag, men allt som det innebär. Du kan till exempel få en mer personlig support, då de har en mindre kundbas.

Webbdo webbhotell erbjuder tre olika webbhotellspaket.

Silver är det mindre och billigaste paketet som passar bra till dig som bara har en WordPress-sajt.

Guld är det mellanstora paketet som räcker gott till de flesta, både för dig som bara har en hemsida, men också för dig som har flera hemsidor.

Diamant är för dig som har extremt tunga webbsidor, väldigt många hemsidor eller väldigt mycket trafik. Du kan faktiskt ha upp till 1000 domäner kopplade till ditt diamantkonto.

Webbdo WordPress

Enkel kontrollpanel

Webbhotellet använder sig av C-panel kontrollpanel där du som kund kan sköta dina administrativa ärende, såsom installera WordPress, köpa domäner och se dina webbplatser. Du kan installera WordPress på Webbdo mycket enkelt, de har en så kallad ”en-klicks-installation”, vilket innebär att WordPress är installerat efter ett fåtal klick och kräver ingen speciell teknisk kunskap.

Bra guider

Webbdo har bra guider på sin hemsida, tex hur du flyttar din WordPressblogg till deras webbhotell. Guiderna är lätta att använda och skulle du behöva mer hjälp finns Webbdos support tillgängliga på både telefon och e-post. Supporten har ett personligt bemötande och är mycket hjälpsamma.

Låga priser

Webbhotellet Webbdo har oftast mycket låga priser, det kan de ha, tack vare att de hyr in sig i ett större datacenter i USA. På så sätt får de tillgång till den senaste tekniken till låga priser. Faktum är att du får en domän på köpet hos Webbdo, något som de flesta andra webbhotell tar separat betalat för. Det är vad vi kallar en schysst deal!

Vi kan rekommendera dig att välja Webbdo som leverantör av webbhotell om du vill ha ett billigt webbhotell med den senaste tekniken och en mer personlig support.

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

9:-/mån