Surftown webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

49:-/år

Surftown WordPress

Surftown är ett av Danmarks mest populära webbhotell som vunnit flera priser och utmärkelser. Med huvudkontor i Köpenhamn har serverhallarna en närhet till Sverige som gör att även svenska konsumenter kan dra nytta av de fina tjänsterna Surftown erbjuder.

Vunnit priser

Surftown har som sagt vunnit flera test och konsumentundersökningar. Senast vann de danska branschtidning Alt om datas webbhostingjämförelse med det smickrande omdömet ”Surftown utmärker sig genom att ha en webbhotell-lösning som är användarvänligt och samtidigt har avancerade inställningar.”

Vad är det då som gjort att Surftown blivit ett sådant populärt webbhotell? Framför allt tror vi det beror på att deras tjänster har väldigt hög driftsäkerhet, det är enkelt att använda och att det har en duktig svensktalande support.

Surftown WordPress

Flera serverhallar

Surftown har tre serverhallar, vilket är unikt för skandinaviska webbhotell. Det innebär att sannolikheten att alla tre inte fungerar samtidigt är mycket liten, vilket innebär att din hemsida kommer att vara tillgänglig för det mesta.

Surftowns lösning är enkel att använda, du kan installera WordPresss på ett par klick och vara igång på ett par minuter. Skulle du vara osäker erbjuder Surftown ett 30-minuters ”kom-igång-med WordPress-paket”, där du får 30 minuters telefonassistans av deras webbdesigners. Det har aldrig varit lättare att komma igång med sin egen hemsida!

Surftown har tre webbhotellspaket som de erbjuder.

Starter – det billigaste paketet som passar den som vill komma igång med en enkel WordPress-webbsajt.

Advance – ett webbhotellspaket för den som har behov av mer utrymme och som har fler än en webbsida.

Business Plus – ett ännu större paket än de tre förstnämnda och du blir prioriterad när du kontakter supporten.

Stabil drift

Vi kan rekommendera Surftown till alla som vill ha ett välfungerande webbhotell med stabil drift. Webbhotellet är ett av de högst rankade av sina egna användare och har uppmärksammats i flera tester som ett utav de bästa webbhotellen i Skandinavien.

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

49:-/år