Stablehost Webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

28:-/mån

Stablehost WordPress

Hosting-företaget Stablehost är ett internationellt företag som erbjuder webbhotell och virtuella servrar för privatpersoner och företag. De utmärker sig genom att ha dygnet-runt tillgänglig supportpersonal och serverhallar i flera världsdelar. Detta webbhotell passar utmärkt för att skapa och driva snabba WordPress sajter!

Låg månadskostnad

Stablehost är ett företag som passar dig som vill ha en låg månadsavgift, men möjlighet att byta upp dig till topp-klass lösningar i framtiden. Du binder bara upp dig för en månad i taget så du kan när som helst välja att upp- eller nergradera din tjänst. Tittar vi på webbhotellspaketen så finns det några olika att välja mellan.

Stablehost WordPress

Tre webbhotellspaket

Starter – detta är det bästa webbhotellspaketet för dig som bara har en (1) wordpress-sajt. Här får du tillräckligt med resurser för att säkert drifta din WordPress. Det är enkelt att installera WordPress på Stablehost. Installationen är helt automatisk och du är igång inom ett par minuter.

Pro – webbhotellspaket för dig som har flera sajter. Här får du möjlighet att lägga till hur många domäner som helst. Resurserna som du har till ditt förfogande är samma som i Starter-paketet.

Platinum – ett webbhotellspaket för dig med extra höga krav på snabb sajtladnding – kanske du redan har ganska många besökare eller en minneskrävande sajt.

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

28:-/mån