Seven Star webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

49:-/mån

Seven Star WordPress

Seven Star webbhotell är ett relativ ny leverantör på den svenska marknaden. Vill du ha ett snabbt webbhotell så är Seven Star för dig. Oberoende tester har visat att Seven Star har ett av de snabbaste webbhotellen för svenska marknaden. Och vad kan vara bättre än ett snabbt WordPress-webbhotell?

Men, hur kan Seven Star vara ett så snabbt webbhotell?

Snabbt webbhotell

Jo, Seven Star hyr in sig i en toppmodern serverhall i norra Tyskland. Den bästa tekniken för servrar är extremt dyr, men ju fler servrar desto billigare. så Seven Star kan ge dig kvalitet till priser som normalt inte är möjligt i Sverige. Från Tyskland finns också mycket bra internetförbindelser mot Sverige, vilket ger riktigt bra hastigheter.

Seven Star WordPress

Support och backup

Kundtjänst och support finns dock i Sverige, så du kan vara säker att via e-post, chat eller telefon få prata med en svensktalande. Som kund hos Seven Star kan du vara säker på att din hemsida alltid är tillgänglig för dina besökare. Som sig bör, tas backup av din sajt varje timme, så skulle något hända kan du alltid få hjälp att återställa din webbplats.

Enkel kontrollpanel

När du är inloggad hos Seven Star möts du av den användarvänliga kontrollpanelen CPanel, där du kan sköta dina administrativa ärenden, såsom köpa domännamn, installera WordPress (på ett klick!) och se status på dina supportärende.

Webbhotellet Seven Star erbjuder tre webbhotellspaket utformade att täcka de flestas behov.

Deluxe, de billigaste alternativet för dig som har maximalt fem hemsidor och inte har relativt många besökare.

Executive, mellanalternativet, för dig som har maximalt 10 hemsidor och många besökare.

Suite, det största alternativet, för dig som har maximalt 20 hemsidor och har riktigt många besökare.

Utan bindningstid

Seven Star har ingen bindningstid, så du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. De har dessutom 30 dagars öppet köp, vilket innebär att är du inte nöjd så kan du få pengarna tillbaka. Vi rekommenderar Seven Star till alla som vill ha en riktigt snabb WordPress hemsida på riktigt moderna servrar.

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

49:-/mån