Miss Hosting webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

29:-/mån

 

Miss Hosting WordPress

Miss Hosting är ett webbhotell som grundades 2014 och där  man lagt stora resurser för att kunna sätta enkelheten i fokus. Det ska helt enkelt vara lätt att bli kund och enkelt att förbli en kund. Hoss Miss hosting kan du köpa webbhotell och domäner till riktigt låga priser. De har marknadens bästa priser vad gäller både Webbhotell, domäner samt VPS.

Backup varje natt

De låga priserna till trots så erbjuder Miss Hosting ett rad tjänster kostnadsfritt för alla sina kunder. Bland annat så gör de back-up på allt varje natt, perfekt om du råkar klicka på fel ställe eller raderar något. Dessutom finns tekniker på plats dygnet runt och övervakar driften av din hemsida så att internetbesökare världen över ska kunna komma åt din webbplats.

Företaget har också en hängiven support som tar tid att verkligen hjälpa till med dina problem. Dessutom har du en unik 45 dagar öppet köp ifall Miss Hosting inte skulle motsvara dina förväntningar.

Miss Hosting WordPress

Snabba laddtider

Webbhotellet är del av en större serveranläggning i Stockholm, vilket innebär att besökare från hela Sverige snabbt kan komma åt din webbplats. Webbhotellet har valt att satsa på den användarvänliga kontrollpanelen C Panel som används av många webbhotell världen över och anses vara den mest lättarbetade.

Tre webbhotellspaket

Miss Hosting har tre olika webbhotellspaket att välja mellan. För privatpersoner som är ute efter något lite billigare finns paketet Basic som är ett riktigt prisvärt paket för en hemsida eller blogg.  De större paketen Professional och Ultimate är webbhotellspaket där du kan lägga till flera domäner och databaser och du dessutom har väldigt mycket diskutrymme.

Det är lösningar som passar perfekt för företag eller privatpersoner med högre krav. Du har även möjlighet att få upp till 256 MB minne för PHP hos Miss Hosting, vilket innebär att du kan köra tunga webbapplikationer såsom e-handelsbutiker. Det är enkelt att rekommendera Miss Hosting. Vi använder oss av detta webbhotell för flera av våra egna sajter!

Vi har skrivit en enkel guide för hur du startar en blogg hos Miss Hosting på mindre än 15 minuter.

 

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

29:-/mån