Inleed webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

19:-/mån

 

Inleed och WordPress

Inleed är ett svenskt företag från Falun som erbjuder webbhotell och domännamn för både företag och privatpersoner. Inleed webbhotell vill att sina kunder ska känna sig trygga. Servrarna är placerade i lugna Falun, dessutom använder de sig av speglade hårddiskar på alla servrar och så tas det back-up två gånger per dygn. Perfekt om du har viktigt material förvarat!

Kund hos Inleed

Det är enkelt att vara kund hos Inleed. Webbhotellet använder sig av DirectAdmin som kontrollpanel, en kontrollpanel som anses vara mycket användarvänlig.  Du kan enkelt installera WordPress utan att ha någon teknisk kompetens. Behöver du hjälp finns Inleeds kundsupport tillgänglig via telefon, e-post och chatt.

Inleed WordPress

Billigt webbhotell

Webbhotellet Inleed är ett av Sveriges absolut billigaste webbhotell i längden. Medans många andra webbhotell kör kampanjpriser första året, för att sedan bli rejält mycket dyrare från år två, så är Inleed billigt år efter år. Det är samma pris som gäller år 1, år 2 osv… och det priset är lågt. Inleed erbjuder tre olika webbhotellspaket med innehåll baserat på olika användares behov.

Standard är ett paket som innehåller det mest nödvändigaste för dig som ha en eller ett par webbsajter. Special är ett paket för dig med lite större krav på lagringsmängd och trafik, om du har en eller flera stora sajter.

Stor lagring med Inleed

Det sista paketet är något som kallas återförsäljarpaket och innebär att du kan sälja vidare webbhotell till andra och tjäna pengar på det. Då får du extremt mycket lagringsutrymme som du kan sälja vidare och du behöver inte ha många kunder för att du ska tjäna en bra slant på det.

Vi rekommenderar Inleed till alla priskänsliga konsumenter som inte vill betala mer än nödvändigt för sitt webbhotell, men samtidigt få ett tryggt svenskt webbhotell.

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

19:-/mån