FS Data webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

149:-/mån

Webbhotell för WordPress

Webbhotellet FS Data är ett familjeägt företag från Helsingborg. De har en lång historik av att leverera säkra webbtjänster, såsom webbhotell, domännamn, molntjänster och epost-tjänster. FS Data är inte det billigaste webbhotellet, men är ett bra val för en medveten konsument som vill ha det bästa.

Bra för WordPress

FS Data är en mycket WordPress-vänligt webbhotell. Det går snabbt och enkelt att komma igång med WordPress hos FS Data. Du kan installera WordPress på några klick via den användarvänliga kontrollpanelen. FS Data har jobbat lite extra för att vara det bästa svenska WordPress-webbhotellet. Deras installation är extra säker, snabbare och stabilare än många andra svenska webbhotell.

FS Data WordPress

Automatisk installation

En av fördelarna att ha sin WordPress hos FS Data är att alla uppdateringar av WordPress görs automatiskt – skönt att slippa uppdatera WordPress manuellt. En annan fördel är att webbhotellets personal är så aktiva i utvecklingen av WordPress som publiceringsverktyg, bland annat är de med på flera av de viktigaste utvecklingskonferenserna i Sverige.

FS Data är ett miljövänligt webbhotell, till exempel använder man vatten från Öresund för att kyla sin serverhall som är belägen i Helsingborg. Supporten är också den belägen i Helsingborg och du kan komma i kontakt med den via e-post eller telefon.

Snabbt med FS Data

Då du betalar lite mer för ett webbhotell får du också lite extra. Det viktigaste om du ska ha en WordPress-sajt är alla egna modifikationer FS Data gjort för att göra din WordPress riktigt snabb. Den kommer leda till att din webbsida får en mer framskjuten placering i sökmotorer som Google.

Du får dessutom god säkerhet då FS Data har två serverhallar, så din data lagras tryggt på två ställen. Utöver det kan du vara säker på att kundtjänst och supporten ger dig god service och tar sig tid med dig och dina eventuella problem.

Ett riktigt kvalitetswebbhotell för dig som vill investera i det bästa.

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

149:-/mån