Binero webbhotell

Binero är ett webbhotell med serverhallar i Stockholm. Företaget har fått flera utmärkelser för både sina tjänster, supporten och servicen. Branschtidningen Internetworld utsåg Binero till bästa svenska webbhotellet 2009 och 2010. Webbhotellwordpress.com har Binero som leverantör och vi är mycket nöjda, både med prestanda och med supporten.

Just nu rekommenderar vi Miss Hosting som leverantör av Webbhotell. Bäst pris och mycket lagringsutrymme gör  Miss Hosting till ett riktigt bra alternativ!

Binero är den största svenska återförsäljaren av se-domäner och har 10000-tals kunder, både privatpersoner och företag. Binero har länge haft som målsättning av vara det vänligaste webbhotellet, vilket innebär att de både har ett personligt bemötande och är överlag väldigt tillmötesgående.

Webbhotellet Binero har två webbhotellspaket som de valt att kalla Företagspaket och Privatpaket. Namnen är lite luriga, egentligen är skillnaden att i privatpaketet får du mycket utav allt, medans i företagspaket får du verkligen mycket utav allt. Ett bra alternativ kan vara att börja med det ena paketet och vid behov kan du alltid uppgradera eller nedgradera från privat- respektive företagspaketet. Ska du köra tyngre applikationer såsom e-handelsystem så rekommenderar vi Företagspaketet då du får 256 MB ram i det, medans det endast ingår 64 MB ram i privatpaketet.

Bineros kontrollpanel är mycket lättarbetat. Du kan enkelt installera den applikation som du vill använda dig av tex Joomla eller WordPress. Från det att du blivit kund behöver det inte ta mer än 10 minuter innan du har en färdig hemsida att börja jobba med. Du installerar WordPress på ett klick, utan att behöva någon teknisk kunskap.

Binero har öppet köp i hela 45 dagar, du kan när som helst under denna tiden häva ditt köp. Dessutom har Binero pengarna-tillbaka-garanti, vilket innebär att är du inte helt nöjd så kan du när som helst avsluta din konto hos Binero och få pengarna tillbaka för återstående avtalstid. Det finnas alltså ingen bindningstid alls.

Du kan köpa domännamn billigt hos Binero. Du kan välja från de vanligaste toppdomänerna, t.ex. .com, .se och .nu och betalar ungefär en hundralapp om året. Till ditt konto kan du ansluta fritt antal domäner och med tanke på det väl tilltagna lagringsutrymmet som ingår så kan du få plats med mängder av webbsidor.