Billigast domän

TOPPLISTAN

Billiga domäner just nu

Köpa billiga domäner

Här på Webbhotellwordpress.com jämför vi både webbhotell, domäner, dedikerade servrar och Virtuella servrar. Det finns flera bra domänleverantörer som även har billiga webbhotell och andra former av hostingföretag. Att starta upp en ny WordPress sajt har aldrig varit enklare än nu och du skall såklart göra detta med en billig domän och ett webbhotell till lägsta pris!

Domäner till låga priser

Vi arbetar med att hålla denna sajten uppdaterad vad gäller billiga lösningar och billiga domäner. Det sker varje år en del reor runt ok hos de olika leverantörerna, men dessa är tidsbegränsade så man måste vara på alerten. Sedan finns det ett par leverantörer som arbetar med lite lägre priser än övriga i branschen och det är dessa vi rekommenderar här inne på Webbhotellwordpress.com.

Hur skall man välja rätt domän?

Jag personligen tycker det är riktigt roligt att skaffa nya domäner och brukar kolla många olika namnkombinationer innan jag väljer mina nya domäner. Det kan vara lite svårt att hitta rätt domän för sig och sin WordPress sajt, men det finns ett par riktlinjer man kan använda sig av för att hitta rätt!

Skall du t ex skapa en sajt om telefonskal, så kan ju telefonskal.se vara ett bra domännamn ifall man vill ha sökordet i domänen. Annars kan man sikta på sitt eget namn ifall man skall skapa en blogg eller så väljer man sitt företagsnamn eller en tvist på ett fräckt namn, som man vill använda sig av.

Val av toppdomän

En toppdomän är tex .se eller .nu, som är vanliga att man använder sig av i Sverige för att skapa en sajt. Toppdomän är en viktig sak att tänka på vid val av domännamn. I Sverige fungerar .se, .com, .nu mycket bra. Skall du arbeta i andra länder så får du sikta in dig på det landets toppdomän eller ta annan väg med .com, .net, .org. Utomlands i engelskspråkiga länder tenderar .com att fungera riktigt bra!

Billigast doman

Välja rätt domän

Det finns som sagt en hel del olika vägar att ta när du skall sikta in dig på rätt domän. Många har under flera år använt sig av så kallade sökordsdomäner där man redan i domännamnet siktar in sig på den nisch, produkt eller tjänst man skall marknadsföra.

Det finns flera fördelar med detta och Google premierade länge denna typ av domän. Numera premieras även brands i sökresultaten, så sökordsdomäners betydelse för bra ranking har minskat något mot tidigare. Man kan även tänka på att man relativt enkelt växer ur en sökordsdomän ifall den är ”snäv”. Då är det bättre att satsa på ett domännamn man kan växa i.

Passa på med rätt domän

Ifall du hittar rätt domän för dig, din blogg eller ditt företag, så vänta inte med att registrera den. Det är många gånger som bra domäner går snabbt åt och man kanske aldrig kan köpa just det domännamn man vill ifall alla är tagna. Är din domän ledig, så slå till. Det är mitt tips. Jag har personligen missat en del riktigt fina domäner för att jag väntat.

En del domäner blir värda stora pengar, så köp din domän direkt ifall den är ledig! Lycka till med ditt nya domännamn till billigast pris!